La Regidoria d’Esport presenta un nou rocòdrom boulder a la Zona Esportiva Municipal

Es tracta d’un espai al mateix Pavelló Sant Jordi on s’hi pot practicar l’escalada en bloc o bouldering

Coincidint amb la celebració del Campus Multiesport Torredembarra, la Regidoria d’Esport i l’Associació Escarabats Blaus han presentat, aquest matí, un nou rocòdrom boulder. Es tracta d’un espai al mateix Pavelló Sant Jordi on s’hi pot practicar l’escalada en bloc o bouldering, modalitat que consisteix en escalar en blocs de roca o petites parets, que poden ser d’un màxim de 8 metres, sense la necessitat dels materials de protecció convencionals de l’escalda.

Tal com ha explicat el regidor de Joventut i d’Esport, Raúl García, la iniciativa va sorgir fa un parell d’anys d’un grup de joves de Torredembarra que van demanar poder disposar d’un espai on poder practicar aquesta modalitat esportiva. Gràcies a la voluntat d’aquest grup, es va crear l’Associació Escarabats Blaus amb la finalitat de difondre aquesta pràctica a Torredembarra i treballar conjuntament amb la Regidoria d’Esport per fer possible aquesta instal·lació. En aquest sentit, Raúl García ha agraït a l’associació el treball realitzat per poder condicionar l’espai i fer realitat aquest projecte amb la seva experiència i ha explicat que l’Ajuntament ha optat per dur a terme aquesta inversió per tal de donar eines al jovent de la vila i també potenciar la diversitat i varietat de l’esport més enllà de les pràctiques més habituals.

Alguns dels joves participants al Campus Multiesport de Setmana Santa han pogut ja estrenar aquesta nova instal·lació, acompanyats de membres de l’Associació Escarabats Blaus que seran els encarregats de gestionar-la directament.