L’Ajuntament d’Altafulla amplia les activitats dirigides del Pavelló Poliesportiu

Es tracta de sis activitats que començaran el dimarts 1 d’octubre

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, ha fet pública la graella d’activitats dirigides que tindran lloc al gimnàs del Pavelló Municipal d’Esports aquesta nova temporada 2019-2020, i que començaran el dimarts 1 d’octubre.

Es tracta de sis activitats la majoria de les quals es podran realitzar tant al matí com a la tarda i dirigides per un tècnic esportiu: gimnàstica per a la gent gran, aeròbic fitness, musculació, zumba, tonificació i cardio boxing. Així, s’incorporen, com a novetats, la gimnàstica per a la gent gran i el zumba, que anirà a càrrec de Jordi Giralde; mentre que David Marmesat dirigirà les classes d’aeròbic fitness, musculació, tonificació i cardio boxing.

Cal recordar que el gimnàs del Pavelló Municipal d’Esports estarà obert de 9 del matí a 10 de la nit, de dilluns a divendres; i de 9 del matí a 2 del migdia, tots els dissabtes. Les inscripcions per a l’abonament del gimnàs s’han de tramitar al Registre Municipal de l’Ajuntament d’Altafulla en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores; o bé, al mateix pavelló. Cal portar foto mida carnet i el full de les dades bancàries segellat pel banc.

Un cop realitzat el carnet, cada principi de mes es posarà el segell conforme s’ha realitzat el pagament a l’Ajuntament o bé al poliesportiu. La quota d’abonament per tot el dia durant un mes és de 20 €. En cas de sol·licitar la baixa del servei caldrà presentar una instància a l’Ajuntament d’Altafulla abans del dia 25 del mes anterior al que es vol donar de baixa.

Quant a les inscripcions a l’activitat de zumba s’han de tramitar via correu electrònic a inscripcionsalt@gmail.com. Les inscripcions a la gimnàstica per a la gent gran, l’aeròbic fitness, la tonificació i el cardio boxing, al mateix poliesportiu.