El creixellenc Marc Claramunt comença diumenge la regata Ministransat 2021

Recorrerà en solitari 4.050 milles naútiques creuant l'Atlàntic des de França fins a l'illa caribenya de Guadalupe

El jove regatista creixellenc Marc Claramunt Sastre passejarà la imatge de Creixell arreu del món. L’Àrea de Turisme de l’ajuntament de Creixell, col·labora amb el jove regatista, que participarà enguany a la ‘Minitransat 2021’, una regata que creua l’Atlàntic en solitari en vaixells de 6’5 metres.

El vaixell del Marc llueix el logotip de l’àrea de Turisme de Creixell. La regidora de turisme de Creixell, Silvia Farrero, i el jove regatista creixellenc Marc Claramunt, van signar un conveni de col.laboració i promoció turística fa uns mesos pel qual l’ajuntament donava suport econòmic al Marc pel qual ell portarà al seu vaixell i equipaments el logotip de turism i el nom de Creixell arreu del món.

El Marc ja ho té tot a punt i ja ha passat tots els controls de seguretat. La sortida és aquest diumenge 26 de setembre de 2021 des del port de Les Sables d’Olonne, a França; d’allà navegarà fins a Santa Cruz de la Palma, a les Illes Canaries, a on està previst que hi arribin el 3 d’octubre. I d’allí la regata seguirà fins al port de Saint-François a l’illa caribenya de Guadalupe, a on està prevista l’arribada a partir del 9 de novembre. En aquesta regata els navegants han de recórrer un total de 4.050 milles nàutiques.