El proper 16 de febrer es presenta a Torredembarra ‘Memòria de les Oblidades’

Les entrades tenen un preu general de 4 € i un preu amb bonificació de 3 €

Cartell de l'obra. Foto: cedida

El proper dissabte 16 de febrer, a les 20 h, la Regidoria de Cultura presenta, a l’Espai Cultural Sala del Mar, l’obra “Memòria de les Oblidades” en el marc de la commemoració “Mai Més” dels vuitanta anys de la Guerra Civil.

Basada en les dades reals sobre la vida de quatre dones empresonades pel règim franquista al convent de les Oblates de Tarragona, habilitat com a presó l’any 1938, l’actriu Rosa Andreu, acompanyada a l’acordió per Ferran Barrios, es posa en la pell de les quatre dones empresonades i de l’única dona afusellada, que encara romanen a la fossa comuna de la ciutat. “Memòria de les oblidades”, amb text i dramatúrgia de Tecla Martorell, està dirigida per Joan Pascual i interpretada per Rosa Andreu que farà emocionar el públic amb els seus canvis de registre i la seva capacitat de transmetre els sentiments de desesperació, ràbia o incredulitat que van sentir aquelles dones injustament represaliades. La música està creada per a l’espectacle i interpretada per Ferran Barrios.

Les entrades tenen un preu general de 4 € i un preu amb bonificació de 3 €  i es poden adquirir a les oficines de la Regidoria de Cultura (plaça del Castell, 8 planta baixa) o mitja hora abans de la funció a la taquilla.