Creu Roja reparteix joguines entre els infants més vulnerables de Roda de Berà

L’objectiu és que cap nen o nena no es quedi sense joguines el dia de Reis.

Com cada any, Creu Roja treballa perquè cap infant no es quedi sense joguines el dia de Reis. Amb la col·laboració de la regidoria de Serveis Socials, aquest matí ha repartit diferents lots de joguines entre les famílies rodenques amb infants en situació de vulnerabilitat, usuàries del Punt de Distribució d’Aliments.

S’han lliurat un total de 12 lots, destinats a 19 infants fins als 12 anys, preparats amb les joguines més idònies d’acord a les característiques de cadascun, amb l’objectiu que cap nen o nena no es quedi sense trobar un regal sota l’arbre el dia 6 de gener.

Segons explica Assumpció Soler, presidenta de l’Assemblea Comarcal Creu Roja Baix Penedès, “es reparteixen joguines noves o que estiguin en bon estat, amb el seu embalatge original, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives, per tal de fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina.”

Els articles provenen de les donacions de joguines que es recullen, però en la seva majoria de la compra per part de Creu Roja, gràcies a les donacions econòmiques que se’n fan. Aquest any es preveu arribar a més de 25.000 infants de més de 400 municipis de Catalunya, en el marc de la 28ena campanya de joguines de Creu Roja Joventut.

Acompanyant els membres de Creu Roja ha estat l’alcalde, Pere Virgili; la regidora de Serveis Socials, Teresa Ferré; la treballadora del servei i les voluntàries del Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.