Creixell commemora el dia de l’Orgull LGBTIQ+

S'ha realitzat una performance i altres actes reivindicatius

Creixell commemora avui el dia de l’Orgull LGBTIQ+, que se celebra arreu aquest diumenge reivindicant la diversitat afectiva, de génere i sexual. Com a acció reivindicativa, els colors de la bandera LGBTIQ+ onegen físicament amb una pancarta al balcó de l’Ajuntament.

A més, aquest matí a les 11 hores a la plaça de Vorey s’ha realitzat una performance i altres actes reivindicatius amb el col-lectiu creixellenc Papallones Liles com ara la pintada del banc TRANS. Per part d’una noia TRANS de Creixell també s’ha llegit el Manifest TRANS. Aquestes accions es fan per reafirmar la diversitat afectiva i sexual i de génere per tal de palesar un rebuig unitari a la LGTBIQ+ fòbia.

A les 12 hores davant de la Casa de la Vila s’ha fet la Lectura del Manifest institucional del dia LGBTIQ+. La lectura del Manifest l’han realizada la regidora delegada de la Secretaria de la Dona i Igualtat de l’ajuntament de Creixell, Chelo Picón, i dues representants de Papallones Liles. S’ha llegit el Manifest del Consell Nacional LGTBI de la Generalitat de Catalunya amb motiu del Día Internacional de l’Orgull LGTBI.