Canvis en el servei de recollida de voluminosos porta a porta a Torredembarra

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra informa que, a partir del dilluns dia 17 de maig, es produiran canvis en els dies de recollida de voluminosos porta a porta per poder implementar les recollides de les diferents fraccions de residus ciutadans i comercials contemplades en l’actual contracte per la temporada alta.

Quan s’han de treure els voluminosos al carrer per a la recollida porta a porta?

•    Centre del poble, Nucli Antic i zona del polígon “Roques Planes”  – dilluns a la nit
•    Barri de Sant Jordi i Babilònia – dimarts a la nit
•    Barri de Clarà i Urb. Les Àmfores –  dimecres a la nit
•    Nova Torredembarra, Baix a Mar, antiga N-340,  i càmpings – dijous a la nit
•    Barri dels Munts, Urb. Marítima Nord i Marítima Sud – divendres a la nit

Amb tot, es recorda que és preferible l’ús de la deixalleria per a aquest tipus de residus.

Els voluminosos són els residus que, per les seves dimensions considerables, no es poden posar en els contenidors del carrer. La recollida segregada de voluminosos comporta diversos beneficis: fa disminuir el nombre d’andròmines abandonades a la via pública, permet valoritzar els components d’aquests residus i ajuda a reduir els residus municipals que reben un tractament finalista.

Únicament  es recollirà pel sistema porta a porta l’equivalent a una unitat de cada o bé un volum màxim de 1m3, prèvia trucada al número gratuït 900 103 001 indicant si el material es pot o no reutilitzar. Es recorda que els residus voluminosos que es poden recollir porta a porta són: portes, sofàs, mobles, cadires, persianes, matalassos, electrodomèstics, petits aparells electrònics, ordinadors, etc. La resta de material cal lliurar-lo directament a la deixalleria, situada a l’avinguda d’Altafulla, s/n al polígon Roques Planes.