Avui i demà, cap de setmana solidari amb el Nepal

  S'han organitzat diverses activitats com una master class de zumba i una caminada popular

  Dissabte 23
  De 12 a 13.30 h: Master Class de Zumba, a càrrec del Gimnàs Apolo, a la plaça del Castell. Import solidari de participació: 5 €. En finalitzar la classe, la Regidoria d’Esport oferirà un aperitiu.
  19 h: Projecció de l’audiovisual “Nepal: El país de les més altes muntanyes. Lobouche Est 6.119 m”, a Cal Maiam (carrer de Santa Rosalia, 38).
  Diumenge 24
  9 h: Caminada popular de 10 km. aproximadament. Lloc de sortida: plaça del Castell. Lloc d’arribada: Zona Esportiva Municipal. Import solidari de participació: 5 €. En finalitzar, la Carnisseria El Tallant oferirà llonganissa a la brasa.
  Les inscripcions presencials s’han de realitzar a les oficines del Club Excursionisme, al Poliesportiu Sant Jordi, els dimecres de 19 a 20.30 h. Per a inscripcions en línia, cal ingressar l’import solidari (5 €)  al compte corrent del Club: ES46 3025 0023 3914 0004 0345. Després, cal enviar un correu electrònic a: escursionista@outlook.com indicant nom, activitat escollida i adjuntar el justificant d’ingrés.
  Si es vol col·laborar però no es pot participar en cap activitat, també s’accepten donacions al compte corrent del club, indicant Solidaritat amb Nepal.
  L’import de totes les activitats es destinarà a l’organització INDRENI.org