Aquest cap de setmana es disputa l’Infinity Beach Voley

L'esdeveniment té lloc a la platja de la Paella, a Torredembarra, i acollirà 250 participants de 23 nacionalitats diferents

L’esdeveniment té lloc aquest cap de setmana, a la platja de la Paella i hi participen 250 persones de 23 nacionalitats diferents. Constarà d’un torneig de vòlei platja separat en dos dies; dissabte en categoria 2×2 masculí i femení,  i diumenge en categoria 2×2 mixta. Les finals de les competicions, tant dissabte com diumenge, seran a les 19 h. Ho organitza el Club Esportiu de Voleibol de Torredembarra i l’Associació Love It – beach volley, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport.

El Regidor d’Esport, Raúl García, ha destacat que tot i ser el primer torneig d’aquestes característiques que es disputarà a Torredembarra, s’espera que tingui una gran acollida, tant pel nombre de participants que hi prendran part, com per les característiques del torneig, una fórmula d’èxit en aquests tipus d’esdeveniments esportius que ja s’ha disputat en altres platges catalanes. El fet que els organitzadors del mateix siguin també jugadors del propi esport garantirà, en paraules del mateix Albert Fornés, fundador de l’Associació Love It, una atenció especial als jugadors. També ha volgut destacar i posar en valor la platja torrenca de la Paella per realitzar aquests tipus de competicions, tant per la seva amplada com per la qualitat de la seva sorra. Òscar Aliseda, representant del Club Esportiu de Voleibol de Torredembarra, ha explicat que com a club de voleibol feia temps que volien organitzar un torneig de vòlei platja que, a més, servís per promocionar la platja torrenca i ha agraït les facilitats que els ha donat l’Ajuntament, així com l’experiència que aporta l‘Associació Love It.