La Xarxa de Centres Cívics realitza obres de millora als seus equipaments

La Xarxa de Centres Cívics, ha acollit durant les últimes quatre setmanes 4 joves i un docent d’ofici en una intervenció emmarcada dins de la Casa d'Oficis

Mostra ràpida d’una de les activitats que es realitza a la Xarxa de Centres Cívics. Foto: Laura V-M

La Xarxa de Centres Cívics, ha acollit durant les últimes quatre setmanes 4 joves i un docent d’ofici en una intervenció emmarcada dins de la Casa d’Oficis, programa que està integrat dins del “Projecte de Treball als Barris”  gestionat des de Tarragona Impulsa i subvencionat pel Servei Públic de Catalunya, en el marc del Programa de suport als territoris amb major necessitats de reequilibri territorial i social.

 

El mòdul en concret que ha fet la intervenció és el de “Reparació i manteniment d’habitatges. Patrimoni Cultural”. El mòdul té actualment 7 alumnes, però arran de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, es treballa en grups més reduïts.

 

Les tasques realitzades han estat  principalment de pintura de zones comunes exteriors així com de millora de l’accessibilitat de l’equipament i altres petites intervencions per millorar la qualitat de vida de les persones usuàries dels equipaments.

Segons ha expressat la consellera de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, “les tasques que han assumit aquests alumnes són de vital importància per al bon funcionament de l’equipament” i ha remarcat que “des de la Xarxa de Centres Cívics valorem molt positivament seguir participant en programes com aquest i esperem seguir acollint-los durant ocasions futures”.