La Red Cup BMW Oliva Motor es posa en joc a les pistes del Club Tennis Tarragona

Red Cup BMW Oliva Motor

El Club Tennis Tarragona acull al llarg de tota aquesta setmana la 3a edició de la Red Cup BMW Oliva Motor, la prova del circuit mundial juvenil de tennis que acollirà fins al diumenge 13 de juny 130 jugadors i jugadores, de fins a 18 anys, procedents de 30 països d’arreu del món i de continents tan diversos com ara Europa, Amèrica i Àsia.

La fase prèvia ha començat avui diumenge 6 de juny amb els quadres masculí i femení, de 32 participants cadascun i amb la presència de fins a 10 tenistes de la demarcació. Els quatre nois i noies que guanyin les tres primeres rondes passaran als quadres finals d’aquest torneig, marcat per les restriccions i mesures anti-COVID. Tots els partits seran d’entrada gratuïta.

La fase final d’aquesta Red Cup BMW Oliva Motor tindrà lloc a partir de dimecres 9 de juny. Hi haurà dos quadres individuals de 32 participants, tant el masculí com el femení, que tindran com a caps de sèrie el coreà Gerard Campana (número 128 al rànquing mundial júnior) i l’espanyola Carolina Gómez (nº 225), guanyadora de la segona edició de la prova tarragonina celebrada l’any passat.

Entre els inscrits a la fase final hi ha els jugadors del club amfitrió Íñigo Villacampa, Marc Boada, Anna Ortiz i Marina Sáez (es van guanyar el seu dret a la pre-Red cup entre tenistes de l’escola de competició del club). També està classificat ja Iker Uribarrens (CTS Cunit).

Dissabte 12 de juny tindran lloc les finals de dobles (17.00 hores) i diumenge 13 les dues individuals (a partir de les 10.00 h. la femenina i a continuació la masculina).

La passada edició d’aquesta Red Cup del Club Tennis Tarragona van guanyar-la l’esmentada Carolina Gómez i Xavi Matas; i a la primera edició, l’any 2019, Max Alcalá i Victòria Jiménez, que poc després va arribar a ser la número 1 mundial júnior.