La Policia Local de Torredembarra celebra la Festa Patronal amb reconeixements i felicitacions

  La celebració ha comptat amb la participació d'Eduard Rovira; Àngel Xifré; Santiago Castellà; M. Carmen Martín; Eli Llombart; Miquel Àngel Marchal i altres autoritats

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La Policia Local de Torredembarra ha celebrat aquest 29 de setembre la Festa Patronal en una jornada que ha tingut com a acte central, al Pati del Castell, el reconeixement públic i les felicitacions d’aquelles tasques i actuacions que, al llarg de l’any i del temps, han realitzat persones, entitats, associacions, cossos policials i membres de la Policia Local més enllà de les pròpies de la funció policial.

  Tot seguit es detallen els reconeixements i felicitacions atorgats:

  Jorge Pedemontepel rescat de dues persones que s’estaven ofegant a la platja del Canyadell.

  Benjamín Crespo, per la seva col·laboració diària desinteressada en la preparació física dels membres de la Policia Local.

  Juan Pie i Miguel Sebastián Sánchez, socorristes de la platja de Torredembarra que van seguir unes persones que furtaven a la platja, recuperant els objectes furtats.

  José Linares, socorrista de la platja de Torredembarra per la seva tasca en el servei de bany assistit.

  Núria CerónTeresa Lambea i Marta Bravo, infermeres de la Xarxa Santa Tecla que trobant-se fora de servei a la Festa Major de Santa Rosalia van atendre un noi fins l’arribada dels serveis sanitaris.

  Per la constància, dedicació, implicació i incansable tasca diària: Joaquim Miracle, administratiu de la Regidoria de Seguretat Ciutadana; Vanesa Limones, responsable de Seguretat i Protecció Civil, i Ana María Martínez, suport administratiu a la Prefectura de la Policia local.

  Antonio Hervás, cap de la Brigada Municipal de Torredembarra, per la seva implicació i col·laboració amb la Policia local.

  Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra pel seu suport, col·laboració i participació activa amb la Policia Local.

  Per la seva participació activa i col·laboració amb la Policia local de Torredembarra: María José Cañadas, sergent cap d’OAC dels Mossos d’Esquadra i Carles Marañónagent dels Mossos d’Esquadra de l’ABP Alt Camp.

  Reconeixement públic i felicitacions a membres de la Policia Local de Torredembarra:

  Per la seva dedicació, implicació i tasca diària: Luis Gómez, sergent.

  Per la ràpida intervenció, determinació i auxili accedint al domicili d’una persona gran que es trobava en estat crític: Sergio Paños, caporal, i Oriol García i Francisco Javier Lacheta, agents.

  Per l’esforç en la formació, dedicació i pilotatge del dron de la Policia local: els agents Raúl SecoFrancisco Javier Fernández i Juan Carrasco.

  La Festa Patronal s’ha iniciat amb un acte de record als companys difunts a l’exterior de les dependències de la comissaria. Tot seguit, a la plaça del Castell, ha tingut lloc la formació i salutació a l’alcalde, Eduard Rovira.

  La celebració ha comptat amb la participació de l’alcalde, Eduard Rovirael delegat del Govern, Àngel Xifré; el subdelegat del Gobierno, Santiago Castellà; la regidora de Seguretat Ciutadana, M. Carmen Martínla directora dels serveis territorials d’Interior, Eli Llombart; el cap de la Policia Local de Torredembarra, Miquel Àngel Marchal, i altres autoritats i representants de les policies i cossos de seguretat.