Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

La Policia del Port de Tarragona continua en la campanya contra el càncer infantil

Avatar photo

El passat 7 d’octubre, a Cambrils, va tenir lloc el lliurament del xec que la campanya ‘Escuts  solidaris contra el càncer infantil’ ha recaptat i amb qui la Policia Portuària del Port Tarragona col·labora des de fa gairebé 5 anys. La primera fase de la campanya tenia  l’objectiu de la construcció del Pediàtric Center Cancer i a hores d’ara la campanya continua recollint diners per a potenciar la  investigació i recerca del càncer infantil.

La campanya, per recollir donatius, s’anomena ‘Escuts solidaris contra el càncer infantil’- #PelsValents, una campanya creada per tres policies locals de diferents indrets del territori.  La Policia Portuària de Tarragona es va afegir a la campanya dels ‘Escuts solidaris’ sota el  lema #PelsValents i, des de 2018 recapta donatius per a la campanya que ja compta amb  més de 160 cossos policials de tot el territori nacional.

Gràcies a aquesta campanya i, a tots els donatius recaptats durant aquests anys, el març de 2022 es va inaugurar el nou Pediàtric Center Cancer ubicat al costat de l’Hospital Sant  Joan de Déu de Barcelona. Avui dia, la campanya continua per tal de recollir diners per a  la investigació del càncer infantil.

 

‘Escuts solidaris’ i Policia Portuària de Port Tarragona

Es tracta d’una campanya iniciada l’any 2017, quan l’Hospital Sant Joan de Déu de  Barcelona va fer una crida a la societat demanant col·laboració per a la recollida de  donatius. L’objectiu era construir el Pediàtric Center Cancer, que avui dia ja és una realitat. Aquest nou hospital oncològic infantil, el més gran d’Europa, es va inaugurar el març de  2022 i avui dia ja és un referent en la lluita contra el càncer infantil.

Després de fer-se ressò d’aquesta crida, tres companys de diferents Policies Locals van  decidir col·laborar amb la iniciativa, que passaria a anomenar-se “ESCUTS SOLIDARIS  CONTRA EL CÀNCER INFANTIL”. Aquesta iniciativa està formada per més de 160 cossos  policials, entre ells la Policia Portuària del Port Tarragona.

‘Pels valents’ també serveix per a finançar tractaments, allotjaments, recerca, assajos  clínics, programes per conviure amb la malaltia, suport psicològic i equipaments. La Policia  Portuària de Tarragona continua col·laborant perquè la campanya representa una  oportunitat per solidaritzar-se amb la lluita contra el càncer infantil.

 

Origen i trajectòria de la campanya

L’origen d’aquesta campanya va ser protagonitzada per diversos agents locals del territori  català en decidir rapar-se el cabell per posar-se en el lloc dels infants amb càncer. Llavors  van tenir la idea de personalitzar l’escut del cos policial on treballaven i crear-ne un original  i únic ‘pels valents’, lema de la campanya per finançar el projecte. La Policia Portuària de  Tarragona es va afegir a la idea i va crear també escuts personalitzats #PelsValents.

Així va ser com diverses policies locals d’arreu Catalunya i de la resta de l’estat espanyol  es van adherir a aquesta singular i original idea.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

S’organitza un cicle de sessions en família per parlar sobre l’autisme a Sant Pere de Ribes

Notícia següent

INCREÏBLE: Arriba a l’examen per recuperar els punts del carnet conduint la seva moto

Notícies relacionades