La Pirotècnia Turís de Torís obrirà el 27è Concurs Internacional de Focs aquesta nit

    L'espectacle pirotècnic començarà a les 22:30h

    La Pirotècnia Turís de Torís (València) obrirà el 27è Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona aquesta nit (22.30 h) des de la punta de la platja del Miracle.

    Com a novetat d’enguany, s’estrena zona d’aparcament especial per aquests dies a l’Espigó. Recordeu que els vehicles no tindran permís per sortir fins que no s’hagi buidat de gent la platja i els entorns més propers.

    Pirotecnia Turís de Torís (València)

    Empresa fundada el 1984, ha reivindicat des dels seus inicis la millor tradició valenciana dels focs artificials. Amb més de trenta anys de trajectòria s’ha consolidat com una de les pirotècnies de referència. A partir de l’any 2000 va iniciar una important tasca de projecció internacional amb participacions en esdeveniments i concursos com els de Otawa i Calgary (Canadà), Macau (Xina) i Filipines. Ha guanyat els concursos de San Sebastián, Bilbao i Blanes. És una empresa amb destacades participacions a esdeveniments pirotècnics de gran dimensió com les falles de València o les festes de la Magdalena de Castelló.  Serà la seva sisena participació al Concurs de Tarragona. Quantitat de massa pirotècnica que dispararan: 736 Kg