La “I Jornada a Tarragona de desenvolupament sostenible” es posposa

La Xarxa Sanitària Social de Santa Tecla, BASF i Ematsa acorden ajornar la trobada davant l’emergència sanitària

L’actual situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus ha obligat a posposar la primera “Jornada a Tarragona pel Desenvolupament Sostenible”, prevista per al 29 d’octubre i impulsada per BASF, la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla i Ematsa.

D’acord amb les darreres mesures aprovades pel govern i tenint en compte la realitat epidemiològica actual, les tres organitzacions han acordat ajornar aquesta cita. Tot i preveure l’opció virtual, consideren un acte de responsabilitat alinear-se amb les prescripcions vigents i emplaçar-se a la primavera de 2021, si les condicions ho permeten, per organitzar la primera edició de la “Jornada a Tarragona pel Desenvolupament Sostenible’.

Les persones inscrites han rebut una comunicació on se’ls ha informat de la decisió presa i de la previsió per a la pròxima celebració l’any vinent. De la mateixa manera, els i les ponents han mostrat la seva comprensió davant la situació actual i també es comptarà amb la seva participació en la futura jornada.