La gira de presentació nacional del nou Lexus NX farà parada a Tarragona el proper dijous

Actualment, només hi ha dues unitats d'aquest model a tota Espanya

El dijous 9 de desembre, el concessionari Lexus Tarragona acollirà la presentació del nou i flamant NX. Els clients podran conèixer les primeres unitats fabricades, gràcies a la gira de presentació itinerant que Lexus ha organitzat amb els concessionaris. Una gran ocasió per descobrir, veure i tocar, el nou Lexus NX en primícia.

Actualment, només hi ha dues unitats d’aquest model a tota Espanya participant del tour de presentació. I una d’elles s’exposarà el proper dijous al concessionari Lexus del carrer Caràbia de Tarragona, en una jornada única i excepcional.

L’horari de visites serà de 09:30 del matí, fins a les 19:30 de la tarda, ininterrompudament; i es recomana reservar cita. Només cal que contactar amb el concessionari a través del seu telèfon 977 24 55 69; enviant un correu a l’adreça ventas@tarragona.lexusauto.es o mitjançant whatsapp, al número 622 33 51 82.

PROMOCIONS PER LES PRIMERES 48H
Els assistents amb cita prèvia rebran un obsequi de cortesia. I si a més, formalitzen la compra durant les primeres 48 hores després de la presentació, gaudiran d’un descompte especial de llançament que s’oferirà en exclusiva a Lexus Tarragona. Per això, des del concessionari insisteixen en el fet que tothom que vulgui, aprofiti l’oportunitat de ‘venir-lo a veure in situ, perquè segur que no els deixarà indiferents’.

EL PRIMER LEXUS ENDOLLABLE
El nou NX 2022, arriba amb dues motoritzacions. Una és l’NX 350h, híbrid autorecarregable de quarta generació. I l’altra és l’ NX 450h+, que marcarà un punt d’inflexió a Lexus per ser el primer híbrid endollable de la marca amb autonomia 100% elèctrica de fins a 96 km, i 309 CV de potència combinada.

En definitiva, per les seves prestacions, disseny i acabats, és un dels llançaments més esperats de l’any; tant pel sector de l’automoció, com pels amants dels vehicles d’alta gamma. I en aquest sentit, hi ha qui ja l’ha catalogat com el millor Lexus que mai s’ha fabricat.