La Fira de l’Ocupació torna el 25 i el 26 de maig després de 20.000 visites

S’estrenarà una nova plataforma digital més intuïtiva i interactiva sense cap cost ni per les empreses ni per al públic

La darrera edició de la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona, celebrada en format virtual els dies 2 i 3 de març, va assolir la xifra de prop de 20.800 visites, no úniques, als estands de les 32 empreses que hi van prendre part, procedents de sectors diversos i amb presència al conjunt de les Comarques de Tarragona.

Es van organitzar també sis conferències amb una mitjana de 200 assistents a cadascuna. Mentre que els inscrits de persones que buscaven feina van superar els 2.000.

La Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona és la principal plataforma laboral del sud de Catalunya i té com a objectiu posar en contacte a persones que busquen feina, o volen canviar la que ja tenen, amb empreses que necessiten contractar.

Aquestes xifres s’han donat a conèixer en el marc de la presentació d’una nova edició, la número 12, de la Fira de l’Ocupació i l’Emprenedoria de la Cambra de Tarragona que tindrà lloc els dies 25 i 26 de maig, també en format virtual. I que s’ha programat per atendre les necessitats de contractació de cara als mesos d’estiu i també com a resposta a les excel·lents xifres i valoracions assolides a la darrera edició.

De fet, la Fira de maig tindrà un segon “cognom”. A més de l’Ocupació es dedicarà també a l’Emprenedoria.

Tal i com explica Josep Oriol Fernández, director de la Fira, “la diferència amb les anteriors cites és que les conferències seran totes enfocades a l’emprenedoria i disposarem d’estands específics dedicats a realitzar un assessorament personalitzat a tots aquells que vulguin emprendre un nou negoci o activitat. A més, aquesta oferta s’acompanyarà d’una zona de networking on els usuaris podran interactuar amb els ponents de les conferències i resoldre els dubtes que tinguin. També hi haurà un espai speed-dating on els emprenedors podran buscar serveis per les seves empreses i oferir-ne”.

Tot això, sense oblidar el gruix de l’actiu de la Fira, la canalització de les ofertes i demandes de treball.

Val a dir que s’estrenarà una nova plataforma digital més intuïtiva i interactiva i que, com sempre, la participació a la Fira no té cap cost ni per a les empreses ni per al públic.