La FiM Vila-seca inaugura la seva edició de represa amb més del 90% d’entrades exhaurides

La FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca dóna avui el tret de sortida del seu programa professional, un dia abans del l’inici de 3 jornades de concerts que convertiran la localitat en l’epicentre de la música emergent i familiar de Catalunya.

Amb un total de 300 de professionals acreditats, se succeiran durant el dia d’avui tot un seguit de pitchings, speed meetings, una taula rodona, presentacions i mentories express en format virtual. Durant el divendres i el dissabte, les activitats professionals continuen en format presencial al Castell de Vila-seca i hi inclouen showcases, espais de trobada i presentacions de projectes i novetats.

Aquesta gran convocatòria de públic i professionals fa palesa les ganes de música en directe i l’interès que desperta la fira de música emergent i familiar entre els professionals del sector musical en un context encara marcat per l’emergència sanitària.

El divendres 7 de Maig al matí comença la programació artística, oberta per tots els públics i que durant 3 dies omplirà els 6 escenaris situats per tota la localitat. La FiM Vila-seca té 6 espais de programació: el Castell de Vila-seca (dos escenaris) com a epicentre de l’activitat professional i musical, i altres espais interiors i exteriors com el Parc de la Formiga, l’Auditori Josep Carreras, Auditori Josep Malapeira i el Teatre El Centru. De les 34 actuacions programades, ja s’han exhaurit un 92% de les entrades.

La FiM Vila-seca torna renovada després de 5 anys i compta amb el bagatge de setze edicions, que la van situar al pol de les propostes musicals emergents de Catalunya i els territoris de parla catalana. És un retorn amb vocació ampliada, ja que es proposa treballar amb els fonaments de la cultura musical del país: la població infantil i jove, els músics emergents, i les propostes innovadores i arriscades. Es tracta d’impulsar el sector i l’escena des de les bases, i de reforçar la pedrera de creadors i de públics, des de la transversalitat, la innovació i el territori.