Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

La Diputació de Tarragona fa una aportació de prop de 36.000€ a ‘La Marató de TV3’

Avatar photo

La Diputació de Tarragona ha tornat a col·laborar amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut sexual i reproductiva, amb una aportació de 35.764 euros. A més de l’ajut econòmic anual en benefici de la Fundació de La Marató, des de la Diputació també s’hi ha col·laborat a través de diverses activitats solidàries impulsades pels centres d’educació especial i per les escoles i conservatoris de música que té la institució a Reus, Tarragona i Tortosa.

D’una banda, la Diputació ha concedit 33.334 euros a la Fundació de la Marató per a la realització d’accions divulgatives per a la sensibilització sobre salut sexual i reproductiva. Aquest projecte s’adreçarà sobretot a centres educatius de secundaria, batxillerat, cicles formatius, biblioteques i d’altres entitats socials, educatives i culturals. Es preveu que es realitzaran més de 4.000 sessions per tot Catalunya que arribaran a més de 200.000 persones de tot Catalunya.

D’altra banda, els centres educatius de la Diputació han recollit 2.530 euros en benefici de la Marató de TV3 mitjançant l’organització de diverses activitats solidàries. En concret, aquesta setmana les escoles i conservatoris de música de la institució han ofert concerts a l’Auditori Higini Anglès a Reus, a la Catedral de Tarragona i a l’Auditori Felip Pedrell i al Patronat de Tortosa.

Pel que fa als centres d’educació especial de la Diputació, l’escola Sant Rafael a Tarragona i l’escola Sant Jordi a Jesús-Tortosa també hi han col·laborat amb l’organització de xocolatades solidàries, festes de Nadal per a les famílies i mercadets d’artesania i de detalls nadalencs.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

S’inicia una segona fase d’obres urgents al Celler de Cambrils

Notícia següent

“Manresa, Capital de la Sardana”, el tema del calendari del 2024

Notícies relacionades