La Diputació de Tarragona, ens de qualitat i transparència segons la UAB

    El diputat Pere Granados assisteix a l'acte de lliurament d'aquesta certificació que avalua les bones pràctiques de les administracions als seus webs

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La Diputació de Tarragona ha rebut enguany el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El diputat Pere Granados va ser l’encarregat de rebre aquest reconeixement durant un acte de lliurament que es va dur a terme ahir dimecres 19 d’abril al Rectorat de la UAB.

    El Segell Infoparticipa reconeix les bones pràctiques als webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i enguany també a les diputacions catalanes. El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB és l’encarregat de mesurar el nivell de transparència tenint en compte 52 indicadors que ha establert basant-se en la Llei de Transparència. El Segell s’atorga a les poblacions que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població. A més, els resultats de l’anàlisi són introduïts al Mapa Infoparticipa mitjançant un gestor de continguts que publica automàticament els resultats georeferenciats. Aquesta ha estat la quarta edició de lliurament del segell que han rebut 101 administracions públiques (93 ajuntaments, cinc consells comarcals i tres diputacions).