La Canonja reparteix 400 escudelles per celebrar la Festa Major d’hivern

Els actes de Festa Major finalitzaran el dissabte 29 amb el campionat d’skate i scooter al Skate Park Municipal i el torneig de tennis taula

La tradicional escudella popular que celebrava la Canonja per la Festa Major de Sant Sebastià i que aplegava més de 500 persones al Poliesportiu Municipal, va reviure aquest passat diumenge la segona edició en format ‘take away’ degut a les restriccions que ocupa la pandèmia. Però tot i així, prop de 400 persones van voler gaudir d’aquest àpat encara que fos a casa i amb la seva família.

Tot estava perfectament organitzat per recollir les bosses, en diferents franges horàries, a l’exterior del poliesportiu municipal. Allí es va instal·lar un dispositiu municipal amb un filtre inicial format per voluntaris de Protecció Civil i agents de la Guàrdia Municipal on es confirmava la franja horària triada per cada comensal, i posteriorment el vehicle rebia un distintiu, per uns metres enllà rebre la bossa amb l’escudella que anava acompanyada del vermut, el vi, l’aigua, el pa, les postres i dos plats fets de fang commemoratius de l’escudella 2022.

Els comensals, que prèviament s’havien inscrit telemàticament a un preu de nou euros la ració, s’han pres l’escudella en privat, sense reunió multitudinària com era preceptiu abans de la pandèmia a l’interior del poliesportiu.

“Estem molt satisfets de com ha anat tot, tant pel que fa a l’organització, sense cues i sense aglomeracions, com pel que fa a la pròpia escudella, que ha sortit boníssima”, ens explica la regidora de festes, Glòria Virgili. “Esperem que per l’any que ve ho puguem celebrar tots junts al Poliesportiu com es feia abans de la pandèmia, ja que el factor social s’ha perdut una mica aquesta Festa Major”, acaba la regidora.

La Festa Major de la Canonja acabarà el proper dissabte 29 de gener amb la celebració del campionat d’skate i scooter al Skate Park Municipal i el torneig de tennis-taula a l’Institut Collblanc.