La Canonja presenta les Jornades de Màgia pel primer cap de setmana d’octubre

El festival Impossible s’adapta a la nova normalitat, amb totes les mesures de seguretat i distanciament social i començarà aquest divendres 2 d’octubre

Enguany el Festival IMPOSSIBLE celebra el quinzè aniversari. Tenia previst fer-ho a l’abril, com cada any, però el confinament per combatre la crisi sanitària de la COVID-19 ens ha fet esperar fins l’octubre per poder celebrar els actes d’aquest cap de setmana màgic amb totes les mesures de seguretat.

 

En aquesta edició, de forma extraordinària, s’han programat sessions dobles, vespre i nit, per tal de garantir la distància de seguretat, reduint a la meitat l’aforament de cada sessió mantenint així el mateix nombre total de localitats disponibles. 

 

El Festival, que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament canongí amb la producció de l’empresa Batall i l’assessorament artístic de Teatre màgic, es presentarà el dimecres a les 11 h del matí al Castell de Masricart. Hi seran presents el regidor de cultura i primer tinent d’alcalde Salvador Ferré, la representant de la productora Batall, Maribel Roger i el director artístic, Mag Gerard.