Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

La Canonja porta “Nuestra Zarzuela” al Teatre Municipal Orfeó Canongí

Avatar photo

El pròxim 16 d’abril i dins dels actes de la Festa de la Municipalitat, els canongins podran tornar a gaudir d’un dels espectacles més arrelats al municipi com era la Sarsuela. L’espectacle que porta per nom “Nuestra Zarzuela” parteix d’una estètica actual on la música i una cuidada posada en escena s’uneixen per fer un recorregut amb les principals “romanzas”, intermèdies i duets del nostre gènere líric per excel·lència, la sarsuela. “No puede ser”, de “La tavernera del puerto, “Marinela”, de “La canción del olvido”, o “Mi aldea” de “Los gavilanes”, són alguns dels fragments que es podran escoltar de la veu d’acreditats intèrprets de la cançó lírica, amb coreografia del cos de ball de “Tiempo de Zarzuela” i l’acompanyament de l’Orquestra de la companyia dirigida pel mestre Ximo Romero. 

Les invitacions estaran disponibles a partir del 29 de març a les 9 del matí, fins a esgotar l’aforament. Es podrán adquirir a través de Codetickets (online) o al Castell de Masricart (únicament en efectiu).

En el moment de sol·licitar la invitació s’haurà d’abonar una fiança de 5 € que es retornarà si s’assisteix a l’espectacle. Se’n podran adquirir màxim 4 per persona. La fiança es retornarà amb el mateix mitjà com s’ha fet el pagament.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Èxit de públic per degustar els ‘Ranxets, la cuina a Torredembarra’

Notícia següent

ENQUESTA: Qui prefereixes com a alcaldessa o alcalde de Reus?

Notícies relacionades