La Canonja organitza diferents cursos per a persones aturades o en Erto

L’àrea d’ocupació de l’Ajuntament de la Canonja, en col·laboració amb l’Institut per al desenvolupament de la formació i l’ocupació (idfo), ha posat en marxa diferents cursos de formació destinats principalment a persones en situació d’atur o en ERTO. També hi podran accedir persones en actiu però és imprescindible que el centre de treball es trobi a Catalunya.

El primer curs que s’ofereix és el de logística integral que serà del 11 al 22 de febrer, de dilluns a divendres de 9.15 a 13 h. L’objectiu del curs és adquirir un coneixement bàsic de les estructures que completen el procés logístic i anunciar les diferències entre mitjans de transports.

Un altre dels cursos es el de transpalet elèctric o apilador, manual i de conductor a bord que es farà del 7 al 8 de març, dilluns i dimarts de 9 a 14 h, en total 10 hores lectives. L’objectiu és adquirir els coneixements necessaris en Prevenció de Riscos Laborals sobre el maneig segur de transpalets. Eliminar i reduir els incidents i accidents, en la mesura del que estipula la Llei de Prevenció de Riscos Laborals. Operativitat bàsica en el maneig del transpalet elèctric.

També s’ofereix un curs específic de prevenció de riscos laborals que serà del 23 de febrer al 4 de març, de 9.15 a 13 hores i per últim un curs de carretons del 9 al 14 de març de 9 a 15 hores.

Cap a la primavera s’oferiran cursos de caràcter més administratiu com per exemple el de competències digitals bàsiques, que serà del 25 d’abril al 11 de maig. L’objectiu general és aprendre els conceptes i habilitats bàsiques de la informàtica perquè les persones treballadores puguin utilitzar aquesta tecnologia.

També el curs de Microsoft word 2016, nivell inicial, que serà del 13 de maig al 3 de juny. L’objectiu del curs és aprendre a utilitzar l’entorn Word i la capacitat de completar tasques de forma independent. A més et prepararà per poder assolir el certificat M.O.S. de Microsoft en la especialitat Word.

Trobareu tota la informació a la plana web de l’Ajuntament o bé a www.idfo.com