La Biblioteca Municipal de Creixell celebra el Dia Mundial de la Poesia

  Durant l'acte s'ha llegit el poema 'Tant si baixes la vista vers la immunda' de Francesc Vicent Garcia (Rector de Vallfogona) en diferents idiomes

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Aquest dimarts, 21 de març de 2023, s’ha celebrat a la Biblioteca Municipal de Creixell “Bibliocreixell” el Dia Mundial de la Poesia, amb l’assistència de l’alcalde de Creixell, Jordi Llopart; el regidor de cultura, Francesc Sentis; el regidor de serveis Jaime Serret; i nombrosos veïns i veïnes de la Vila. L’acte ha estat conduït per la directora de la Biblioteca, Maribel Pérez.

   

  Durant l’acte s’ha llegit el poema ‘Tant si baixes la vista vers la immunda’ de Francesc Vicent Garcia (Rector de Vallfogona) en diferents idiomes. Els mateixos veïns i veïnes, originaris de diferents països, han llegit el poema en la seva pròpia llengua materna.

   

  També s’ha fet lectura de poemes a càrrec d’infants del municipi per donar la benvinguda a la primavera i hi ha hagut un recital de poemes a càrrec de la poeta i música catalana Glòria Coll, guanyadora dels Jocs Florals de Barcelona 2022. I tot amb l’acompanyament musical a càrrec del músic creixellenc Sergi Clofent.