fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

La Bibliomar d’Altafulla obre portes a la zona enjardinada de Marquès de Tamarit

Avatar photo

La Bibliomar s’ha instal·lat a la zona enjardinada de Marquès de Tamarit i obre portes el dimarts 28 de novembre amb l’objectiu d’acostar la lectura als veïns i veïnes de la zona. La caseta de fusta d’aquest servei mòbil ha deixat doncs aquesta tardor la seva ubicació estiuenca per situar-se en un emplaçament més pròxim al gruix de població d’Altafulla fora de la temporada turística.

Es tracta d’un servei que va posar en marxa l’Ajuntament d’Altafulla fa uns anys amb l’objectiu de facilitar l’accés al fons bibliogràfic de la Biblioteca a persones que no puguin desplaçar-se a les dependències centrals del carrer Vinyet. Anteriorment, s’havia ubicat entorn de les eres, però enguany s’ha decidit traslladar a un emplaçament més cèntric. A més s’hi podrà accedir els dimarts de 10 a 13 hores, coincidint amb un moment de força afluència a la zona, ja que és dia de mercat ambulant.

Com és habitual, la Bibliomar comptarà amb una selecció del fons bibliogràfic de la seu central, amb obres de literatura infantil i juvenil, i també de divulgació i novel·les per a adults. Un conjunt de propostes que s’espera que tinguin acceptació dels lectors. Des de la Biblioteca es recorda que per poder agafar llibres en préstec és necessari comptar amb el carnet d’usuari, que es podrà tramitar també a través de la Bibliomar.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Pessebre dels Estels: Nadal, patrimoni i cultura popular

Notícia següent

Palafrugell recull quasi 10 mil quilos d’aliments en el Gran Recapte d’Aliments

Notícies relacionades