La 2a edició de la Diada de l’Esport del Morell clou amb èxit

Activitats durant tot el dia i l’elaboració d’un mural van omplir la jornada

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Ple absolut en la segona edició de la Diada de l’Esport del Morell, impulsada des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament amb el suport i la col·laboració de les entitats esportives del municipi. “La zona esportiva va estar plena durant tot el dia gràcies a totes les activitats que es van organitzar”, indica la regidora en funcions de l’àrea, Judit Fernández. Val a dir, a més, que el Passatge de l’Esport ofereix una nova imatge gràcies a un mural que es va pintar durant el dia, a partir d’una il·lustració d’Eva Labairu

L’entitat Hol·la Genís va organitzar un exitós I Torneig de pàdel solidari, que va superar la previsió d’inscripcions que tenia i fins i tot va haver de deixar algunes persones fora de la competició. El CB Morell, per la seva banda, va omplir el pavelló durant tot el matí amb la celebració de la XVI Trobada de bàsquet. Les pistes de tennistambé van registrar una alta activitat gràcies al torneig organitzat des de l’AMPA de l’escola Ventura Gassol. Ja a la tarda, el CFS El Morell va programar un partit de mares i pares, i el Club Taekwondo Morell va posar punt final a les activitats amb un entrenament obert a tothom. 

L’únic inconvenient va ser la pluja que va caure a mitja tarda, just quan l’AMPA de l’escola Ventura Gassol tenia a punt l’exhibició de patins i una ruta pel municipi. L’exhibició es va ajornar i es podrà veure aquest dijous 8 de juny a les 17.15 hores i al pati de l’escola

Ja al vespre, 700 persones van assistir al 9è Sopar de l’Esport, en una festa amb DJ que es va allargar fins a la matinada. Pel que fa als reconeixements, Hol·la Genís va fer pujar a l’escenari la Montse, voluntària de l’entitat des del primer dia; el CD Morell va reconèixer al Juanito, que fa tasques de conserge, però que és molt més que això, i al qual tot l’equip s’estima molt; el Club Taekwondo el Morell va destacar la feina del seu nou maestro, el Javi; el CB Morell va fer un homenatge al Víctor, un jugador del club que passa una situació complicada; l’AMPA de l’escola Ventura Gassol va voler lloar la tasca de la Luci, una treballadora del menjador que s’implica molt en les activitats esportives de l’hora del menjador, i que ha ensenyat molta de la canalla del poble a jugar a escacs; i, finalment, el CFS El Morell va homenatjar elseu Benjamí A, campió de Lliga, de la Copa Tarragona, del torneig Delegació, semifinalista del Campionat de Catalunya i quartfinalista de la Copa Catalunya.

“Crec que s’ha assolit l’objectiu de la diada, no només amb un sopar amb les entitats i una festa amb reconeixements i homenatges, sinó amb tota una jornada que té l’esport com a protagonista”, afirma Fernández. “L’any passat va ser un èxit, i enguany aquest èxit s’ha consolidat”, conclou. Un punt final a la temporada que també dona el tret de sortida a l’estiu, un període en què l’activitat no s’atura, sinó que s’enfoca a la canalla amb els diferents campus esportius que s’organitzen.