fbpx

Junts denuncia el bloqueig de grans inversions al Tarragonès

Avatar photo

Junts per Catalunya ha reunit aquest dimecres una trentena de càrrecs electes de la comarca del Tarragonès en una jornada de treball a Torredembarra.

La jornada s’emmarca dins la ronda de trobades d’estratègia que s’està duent a terme arreu de Catalunya, amb l’objectiu de coordinar l’acció política dels càrrecs electes i abordar els principals reptes del país. En total, es duran a terme 43 sessions durant els mesos vinents a totes les comarques.

Durant la sessió de treball els regidors i alcaldes han expressat la seva preocupació per la falta de voluntat de la Generalitat de Catalunya d’encarar les diferents problemàtiques de la comarca. Per això el partit ha acusat el Govern d’Aragonès d’inacció al Tarragonès.

En aquest sentit, Junts denuncia tant el bloqueig de grans inversions, com el projecte del Hard Rock, com el mal funcionament de serveis essencials, com ensenyament, seguretat o transport públic.

A banda, s’han abordat temes com la neteja i la gestió de residus, els equipaments, la gestió de l’aigua, accions mediambientals per reduir la contaminació, la millora de la mobilitat entre municipis i la seguretat.

A la reunió hi han assistit el secretari general Jordi Turull; el president del grup parlamentari, Albert Batet; el diputat al Parlament i president de vegueria, Joaquim Calatayud; el diputat al Congrés, Josep Maria Cruset; la senadora Teresa Pallarès; i el diputat de la Diputació de Tarragona, Jose Rodriguez.

L’objectiu d’aquesta trobada és preparar de forma conjunta l’acció política de Junts al territori, abordant les necessitats de la comarca en general i de cadascun dels municipis en particular i crear mecanismes de coordinació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El “Lloguem! Yes, we rent!” de Mataró, premiat als Premis Compromís Metropolità

Notícia següent

Un grup de joves llancen per la finestra un ‘amic’

Notícies relacionades