Josep Maria Martorell, pregoner de la Festa Major de Sant Antoni

La Festa Major d’Hivern de Vila-seca començarà oficialment demà, divendres 14 de gener

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Josep Maria Martorell, llicenciat en Ciències Físiques i doctorat en Enginyeria, serà el pregoner de la Festa Major d’Hivern de Vila-seca, que dona el tret de sortida avui amb dos actes preliminars i que demà, divendres 14 de gener, començarà oficialment amb el seu pregó. L’acte tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreras a les 20.15 h i serà clos pel concert de l’Orquestra Händel del Conservatori de Música, dirigida per Rafael Fabregat.

Martorell, que va ser director general d’Investigació de la Generalitat de Catalunya, és actualment director associat del Barcelona Supercomputing Center, el centre nacional de supercomputació a Espanya, que està al servei de la comunitat científica i internacional i de la indústria. Una eina essencial per a la competitivitat internacional en ciència i enginyeria.

Els actes continuaran demà dissabte, amb la Cursa de Pallassos i Pallasses “Joan Busquets” a la plaça de Voltes i, seguidament, hi haurà xocolatada popular infantil a càrrec dels Xiquets de Vila-seca, els quals després actuaran a les 12.30 h. A la tarda, es lliuraran els premis del IX Concurs de Fotografia Albert Iturria i, seguidament, hi haurà La Nit del Foc amb el correfoc petit des de la plaça d’Estudi i el Ball de Sant Miquel, la Tabalada i el Correfoc, a la plaça de Voltes.

Els actes d’aquest cap de setmana es tancaran amb el Tradicional Cós de Sant Antoni a partir de les 12 del migdia del diumenge i, a les 6 de la tarda, tindrà lloc la Cercavila del Seguici amb elements festius i balls, que sortirà des del jardí del Castell.