Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Josep Maria Cruset posa en marxa l’oficina del diputat

Avatar photo

El portaveu adjunt de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, Josep Maria Cruset, ha presentat aquest dilluns en dues rodes de premsa, a Tarragona i a Tortosa, la posada en marxa de l’oficina del diputat que posa a disposició d’institucions, entitats, col·lectius, empreses i ciutadans del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. “Durant la campanya electoral ja vaig explicar que, a més de per defensar Catalunya i la democràcia,  el vot a Junts també servia per defensar el sud de Catalunya. Avui, posem en marxa l’oficina parlamentària per treballar pel territori, a peu de carrer i a prop de la gent”, ha argumentat. 

L’oficina del diputat, estarà situada físicament a la seu de Junts a la vegueria del Camp de Tarragona (carrer Gasòmetre, 18, de Tarragona) i a la seu de la vegueria de les Terres de l’Ebre (carrer de Tarragona, 3, de Tortosa). Cada divendres el diputat hi atendrà aquelles persones que necessitin de la seva acció política o es desplaçarà per visitar-los. Cruset apunta que “treballar a prop de la gent és la meva manera d’entendre la política i de poder ser útil al territori; m’hi he posat des del primer dia”. 

De la mateixa manera Cruset també visitarà setmanalment institucions, entitats, clubs esportius, i agents econòmics, socials i culturals, en aquest cas a iniciativa pròpia, arribant a cadascuna de les 10 comarques. Un exemple d’aquesta manera de treballar són els #aFons, amb els quals Cruset ja ha fet immersions en el territori per explicar, per exemple, el precari servei ferroviari, l’impacte que tindria la MAT en el seu pas per les nostres comarques, o les enormes dificultats que viu el sector del peix blau, en risc de desaparèixer. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fourteen + 3 =

Notícia anterior

La Bisbal enceta el nou pla de xoc de neteja

Notícia següent

Es destinen 372.000€ per espectacles a petits municipis de Lleida

Notícies relacionades