Josep Fèlix Ballesteros presenta els candidats independents del PSC de Tarragona

Els candidats vénen de camps com l'esport, la cultura o l'activisme social

Josep Fèlix Ballesteros amb els nou candidats independents

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha presentat als candidats independents del PSC de Tarragona per les eleccions municipals del 26 de maig. Tots ells vénen de diferents camps que engloben l’esport, la cultura o l’activisme social.

El número final de candidats independents són 9, que representen un terç de la llista electoral. L’alcalde de Tarragona califica aquesta decisió com a una manera “d’eixamplar els límits del partit i dotar-lo de riquesa, ja que el valor intrínsec d’això és la independència”.

Com ja va ser anunciat, el conegut esportista Berni Álvarez forma part d’aquesta llista. Però també hi ha representants del camp de la cultura i el ball, com la directora de l’Escola de Flamenc de Tarragona, Montserrat Domínguez, i Josep Maria Buqueras, arquitecte tècnic que Ballesteros descriu com el “principal difusor del patrimoni tarragoní”, concretament de la corrent del modernisme.

Cristina Berrio, presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) també forma part dels nou candidats independents junt amb l’advocada i mediadora intercultural Naglae Sah El Kaya, que ha qualificat el govern de Josep Fèlix Ballesteros com a “coherent, estable i seriòs, i que dóna estabilitat a la ciutadania”.

Manuel Felipe Carvallo i Juani Lúquez, amdbòs vinculats als serveis de neteja de Sant Salvador, es sumen en aquesta llista. I també ho fa Cristóbal Castro, antic representant de l’Associació de Veïns de La Floresta i treballador de diverses entitats de gent gran.

Rafael Pallero, psicòleg i que anteriorment ha ocupat càrrecs en empreses municipals, també s’ha sumat en aquesta llista dels nou candidats independents.