1a Jornada del Curs de Màrqueting de Cervesa 2022 a Santa Coloma de Queralt

El contingut de la formació és específic per al sector de la cervesa i els alumnes tenen l’oportunitat de consultar amb el formador tots els dubtes i interessos

La primera jornada del ‘Curs de Màrqueting i Comercialització per empreses de Cervesa’ a Baseactiva, a Santa Coloma de Queralt s’ha celebrat aquest passat dissabte, 24 de setembre. Es tracta de la primera sessió de les quatre que comprenen el curs.

El seminari està organitzat per Baseactiva (Oficina de Concactiva a Santa Coloma de Queralt). El Curs està impartit per Carles Mera, formador, comunicador i conferenciant especialitzat en màrqueting i comercialització. Mera és tècnic en Màrqueting i comunicació especialitzat en el sector turístic i agroalimentari.

El contingut de la formació és específic per al sector de la cervesa i els alumnes tenen l’oportunitat de consultar amb el formador tots els dubtes i interessos que tenen en els seus projectes professionals.

La primera jornada va començar amb una introducció de Mera i una explicació per part de cada un dels alumnes del curs de la seva biografia i els seus projectes personals. Mera va explicar les bases del màrqueting i els aspectes bàsics que s’ha de tindre a l’hora d’emprendre.

Dissabte vinent, 1 de setembre, es portarà a terme la 2a sessió.

Aquesta formació ha de ser un impuls perquè el viver de cervesers tingui un gran futur al davant en l’àmbit de formació i emprenedoria per la comarca de la Conca de Barberà i sigui un motor de promoció econòmica pel territori.