Joan Reig presenta el disc “Bagatzem” aquest dissabte a Constantí

És un dels plats forts musicals de la Festa Major d'Hivern a Constantí

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest dissabte 28 de gener, a les 19.30 hores i al Pavelló Poliesportiu, arriba un dels plats forts musicals de la Festa Major d’Hivern a Constantí. Joan Reig presentarà en directe el seu segon disc en solitari “Bagatzem”, un disc que publicava l’octubre de 2021 i en el qual trobem un recull de cançons i poemes de collita pròpia, fruit d’un treball de reflexió i introspecció personal.

En aquest concert, Joan Reig (veu, bateria), estarà acompanyat dalt de l’escenari per Sergi Esteve (guitarra), Txabi Ábrego (guitarra) i Sergi Carós (baix). L’espectacle va acompanyat d’una escenografia molt cuidada, a càrrec d’Eudald Ferré. A banda de repassar íntegrament les cançons i poemes de “Bagatzem”, durant el concert també es podran escoltar cançons del primer disc en solitari de Joan Reig o algunes de les seves composicions per als discos de Els Pets.

Editat per RGB Suports, “Bagatzem” és un disc pràcticament de km 0, ja que va ser enregistrat a Amanita Estudi de Constantí, amb Sergi Sabaté i amb la producció del també tarragoní, Roger Conesa. I que compta amb la col·laboració d’un bon grapat de músics del Camp de Tarragona. La paraula bagatzem, que dona títol al disc, és com anomenen als magatzems als pobles de la Vall del Francolí com Constantí.