Ja es poden reservar les invitacions pel Magatzem Reial al refugi número 1

El Magatzem Reial estarà obert del 27 al 30 de desembre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

A partir de demà, dijous 15 de desembre a les 11 h, ja es poden adquirir les invitacions per visitar el Magatzem Reial que s’instal·larà, un any més, al refugi número 1 del Moll de Costa, espai que l’Ajuntament de Tarragona i el Port cedeixen als patges de ses Majestats els Reis Mags d’Orient per tal de preparar i embolicar tots els regals que repartiran als infants de la ciutat durant la nit del 5 de gener.

 

Les invitacions estaran disponibles en línia a través del web i cada persona podrà adquirir un màxim de sis sense cap límit d’edat pel que fa als visitants. Com en altres edicions, per adquirir-les serà necessari aportar una fiança de 2 € per visitant, que es retornarà amb posterioritat a la validació i assistència a la cita reservada.

 

El Magatzem Reial estarà obert del 27 al 30 de desembre i disposarà d’un servei de visites guiades a càrrec dels mateixos patges, que, tot i que estaran treballant intensament posant a punt les dotze carrosses i preparant els regals, explicaran als visitants tota mena de detalls sobre la preparació d’aquesta nit tan màgica.