Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Iniciats els treballs previs de les obres de l’avinguda de Carles Buïgas

Avatar photo

Han començat ja els treballs previs de la segona fase de les obres de l’avinguda Carles Buïgas de Salou, finançades amb Fons Next Generation. Aquests preparatius inclouen l’execució de prospeccions, detecció i la comprovació de serveis existents, a més de la col·locació d’avisos per a la prohibició d’aparcament en les zones afectades i canvis en el trànsit, amb recorreguts alternatius.

Durant la setmana del 20 al 24 de novembre, els treballs continuaran entre els carrers Murillo i Priorat. En aquest període, s’acabarà de delimitar i protegir el perímetre de l’obra. Es condicionarà una zona de 2 metres d’amplada en cada vorera per al pas de vianants.

La rotonda de la cruïlla entre els carrers Murillo, Amposta i Montblanc continuarà en funcionament. A l’inici del tram de Carles Buïgas afectat en la fase 1, s’executaran treballs per reforçar el sistema de drenatge, augmentant així la capacitat de captació de l’escorrentiu superficial en episodis de pluja.

L’Ajuntament de Salou demana comprensió i paciència a la ciutadania durant aquestes obres, que tenen com a finalitat millorar la infraestructura i la seguretat de la zona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × one =

Notícia anterior

Arriba la 29a edició del Mercat del Trasto a Badalona

Notícia següent

Els nivells de soroll baixen al Triangle Lúdic de Barcelona

Notícies relacionades