La platja de Creixell ja compta amb servei de socorrisme

Fins el 31 d’agost la platja de Creixell, disposarà de servei de vigilància, salvament i socorrisme, a càrrec de l’empresa DMCLUXE

Aquest diumenge 26 de juny s’ha posat en marxa el servei de vigilància, salvament i socorrisme de platges creixellenques a càrrec dels efectius de l’empresa DMCLUXE (Wave SOS. La cobertura del servei contempla cobrir els dos quilòmetres de platja del municipi.

Fins el 31 d’agost la platja de Creixell, disposarà de servei de vigilància, salvament i socorrisme, a càrrec de l’empresa DMCLUXE (Wave SOS).

Enguany l’aposta de l’Ajuntament ha estat la d’avançar uns dies el servei de vigilància i socorrisme. La regidora de Platges, Turisme i Medi Ambient, Sílvia Farrero explica que es disposa d’una cadira amfíbia, noves passeres més amples, una rampa d’accés per a persones amb dificultat de mobilitat i aparcaments adaptats. La caseta dels socorristes està situada a l’avinguda del mar, a tocar de la platja. A la mateixa línia de la sorra hi ha també torres de vigilància. Les banderes per informar de l’estat del mar es col.locaran a aquestes torres de vigilància.

Des de l’àrea de platges, turisme i medi ambient de l’ajuntament de Creixell s’insisteix als usuaris en fer cas de les banderes de senyalització i les indicacions dels socorristes.