Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Huguet (PP) denuncia deficiències en les estructures ferroviàries a Tarragona

Avatar photo
Huguet denuncia que les mercaderies continuen passant pel centre de molts municipis

Pere Huguet, diputat del Partit Popular per Tarragona, ha manifestat avui en roda de premsa les deficiències en les estructures ferroviàries a Tarragona.

En les seves declaracions el Diputat manifesta: “li he preguntat al Ministeri de transports i mobilitat sostenibles que projectes té per a establir la sortida de les mercaderies per Tarragona i la resposta ha estat extraordinàriament decebedora”.

El primer que ens diu el Govern en la seva resposta és “que hi ha encarregat des de novembre de 2021 un estudi de la viabilitat de la remodelació de la xarxa arterial ferroviària de Tarragona i que està en fase de redacció. I a més afegeixen que quant a les mercaderies, els informen que l’operador ferroviari utilitza la via disponible que ha estat assignada, ja que no existeix alternativa òptima.

Huguet denuncia que les mercaderies continuen passant pel centre de molts municipis. A més, demana que sigui urgent buscar una solució perquè això afecta directament a la competitivitat del territori.

Reunió amb la Plataforma de les mercaderies

Pere Huguet, diputat del PP i la regidora del PP a l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, s’han reunit aquest matí de divendres amb la Plataforma de Mercaderies per l’Interior. Des del PP demanen que el Ministeri de Transports posi els mecanismes necessaris per acabar el pla de viabilitat i que aquest sigui consensuat amb el territori.

El diputat per Tarragona demana que els pròxims pressupostos de l’Estat, s‘inclogui una partida per a l’estructura ferroviària, ja que aquest és un aspecte molt important pels ciutadans i la competitivitat del territori.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Lluís Lupiañez és el nou Cap de la Guàrdia Urbana de Figueres

Notícia següent

Taller d’ODS i residus per alumnes de Cardedeu

Notícies relacionades