Històric triplet de medalles d’or d’Elia Canales al Gran Premi d’Europa de Croàcia

Aquest Gran Premi d’Europa de Croàcia ha comptat amb la participació de prop de 200 esportistes procedents de 30 països

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí Elia Canales continua fent història després d’aconseguir tres medalles d’or al Gran Premi d’Europa que s’ha celebrat a Umag (Croàcia) del 29 de maig al 4 de juny. Elia Canales ha estat la gran protagonista d’aquest campionat imposant-se en les tres competicions d’arc recorbat femení en les que ha participat: individual, per equips i per equips mixtes.

En la competició per equips, l’equip espanyol format per Elia Canales, Leyre Fernández i Irati Unamunzaga s’imposava a la gran final a l’equip d’Ucraïna (5-4), en una emocionant final que es va decidir en el desempat. Abans, l’equip espanyol, liderat per Canales, havia derrota Estònia als quarts de final i a Polònia en semifinals.

Pel que fa a la competició per equips mixtes, Elia Canales també va aconseguir l’or formant parella amb Javier Mérida i derrotant a la gran final a l’equip de França.

L’espectacular torneig d’Elia Canales s’ha arrodonit amb l’or individual, derrotant a la final a la seva companya de selecció Leyre Fernández (6-4).

Aquest Gran Premi d’Europa de Croàcia ha comptat amb la participació de prop de 200 esportistes procedents de 30 països. Es tractava del segon Gran Premi d’Europa d’aquest any. En el primer, celebrat a Lilleshall (Regne Unit), l’equip espanyol femení liderat per Elia Canales ja es va penjar la medalla de plata per equips.

Amb aquesta històrica triple medalla d’or, Elia Canales confirma que es troba en un moment de forma espectacular i continua amb pas ferm el seu camí per assolir el gran objectiu, classificar-se per als Jocs Olímpics de París 2024.