Greu incendi en un edifici de Vila-seca

Les flames han afectat també la façana exterior de les plantes superiors i el fum ha malmès l'escala interioritzar

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Set persones han estat ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) aquest dilluns al migdia a causa d’un incendi que ha afectat un edifici de cinc plantes del carrer Galceran de Pinós, a Vila-seca (Tarragonès). Els Bombers han rebut l’avís de l’incident cap a dos quarts de dues.
El cos d’emergències hi ha enviat set dotacions, que quan han arribat a lloc han constatat que el foc estava totalment desenvolupat. L’incendi s’ha pogut controlar cap a dos quarts de tres de la tarda, i després s’ha comprovat que les flames han calcinat completament un pis de la primera planta. Després de controlar el foc, els Bombers han ventilat l’escala i han revisat la resta de pisos, a banda d’evacuar els veïns confinats a la tercera planta.
Segons expliquen els Bombers, l’incendi ha cremat totalment el pis esmentat de la primera planta i ha afectat la façana exterior de les plantes superiors de l’edifici. També ha afectat per fum l’escala interior.

El cos d’extinció d’incendis també indica que, de les set persones ateses pel SEM, algunes han hagut de ser traslladades a centres hospitalaris.