Gregoria Alonso serà la nova regidora del PSC a l’ajuntament de Roda de Berà

  Substitueix el fins ara portaveu Joan Antoni Benedicto

  Benedicto, que ha renunciat a les seves responsabilitats polítiques municipals per motius de salut, ha destacat que “el socialisme està passant per un moment especialment dolç a Roda. Només cal recordar que acabem d’incorporar quatre nous militants, entre els quals Josep Vives, i que la nova regidora completarà un equip municipal potent juntament amb la també regidora del PSC Laura Moya.”

  El fins ara portaveu s’ha mostrat convençut que aquesta “saba nova” és el precedent d’un gran resultat del PSC a les eleccions municipals de l’any vinent a Roda de Berà.

  Com a balanç d’aquests anys en què ha estat regidor socialista Benedicto ha explicat que un dels seus grans objectius ha estat sempre haver impulsat polítiques integrals de benestar social que han beneficiat al conjunt de la ciutadania del poble.

  “El PSC sempre ha lluitat per un poble socialment cohesionat i orgullós de la seva identitat. De cara al futur immediat seguirem treballant per impulsar nous equipaments i serveis municipals, per donar una resposta real a les necessitats reals de la gent a peu de carrer. Som i serem els campions de la lluita política per garantir la convivència i el benestar dels rodencs i rodenques, sense mirar on han nascut o la bandera que els identifica.”

  En aquest sentit, el primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, ha agraït i destacat “la gran tasca que ha dut a terme Joan Antoni Benedicto tots aquests anys a Roda. És un honor i un privilegi que persones honestes com ell hagin estat regidors socialistes. Estic convençut que Gregoria Alonso i Laura Moya seguiran donant el millor d’elles mateixes per aconseguir aquest poble millor que sempre han volgut els socialistes rodencs.”

  A l’assemblea on es va adonar d’aquests canvis i d’aquestes incorporacions també van assistir l’alcaldable del PSC per Tarragona, Rubén Viñuales, i el diputat socialista Joan Ruiz.