Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

Graduats Socials de Tarragona i els Tècnics Tributaris signen un conveni ‘enriquidor’

Avatar photo

En el marc d’aquest acord, s’ha celebrat una primera sessió sobre els Pactes Successoris a Catalunya

Organitzar i compartir accions formatives que siguin d’interès per als respectius col·legiats i associats, aquest és l’objectiu del conveni de col·laboració signat entre el Col·legi de Graduats Socials de Tarragona i l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APttCB). Aquesta col·laboració implica l’organització conjunta d’accions formatives d’interès per a tots dos col·lectius i la cooperació en la seva difusió, així com l’intercanvi de coneixements entre professionals d’ambdues entitats.

El president del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona, Jaume Francesch, assegura que “la col·laboració entre associacions i col·legis professionals, permet sinergies molt positives per als membres de les entitats que necessiten escoles de pràctica professional que permetin adquirir coneixements de qualitat, per afrontar el repte d’assessorar correctament als seus clients”.

Per la seva banda, el president de l’APttCB, Joan Torres, afirma que aquest tipus de convenis són “enriquidors i molt necessaris perquè afavoreixen la formació continuada i permeten afrontar amb seguretat els reptes que sorgeixen en l’exercici de la professió”.

Així mateix, Torres assenyala també, la bona disposició que sempre han tingut les dues entitats per oferir eines de treball i atendre les inquietuds dels seus membres.

En el marc d’aquest acord, ja s’ha celebrat una sessió sobre els Pactes Successoris a Catalunya. Aquesta activitat formativa s’ha dut a terme a la seu del Col·legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona i ha estat impartida pel president de l’APttCB i de la FETTAF.

Durant la trobada s’han exposat els beneficis d’aquesta fórmula jurídica coneguda també per ser una herència en vida i s’han detallat aspectes com qui pot atorgar un pacte successori, els diferents tipus existents o els motius de revocació. També s’ha diferenciat entre pactes sense i amb transmissió actual de béns. La jornada ha comptat amb una destacada participació per part dels membres del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ampolla impulsa la participació ciutadana amb la plataforma ‘Decidim l’Ampolla’

Notícia següent

Tàrrega commemorarà el Dia Internacional de les Dones

Notícies relacionades