La cuinera Gessamí Caramés presenta el llibre “Els ranxos de la Gessa” a Constantí

La cuinera i copresentadora del 'Cuines' de TV3 presenta el seu segon llibre amb 62 receptes culinàries centrades en el peix i el marisc

14 de maig de 2024 a les 13:15h

La Biblioteca Municipal de Constantí acollirà avui dimarts 14 de maig, a les 19 hores, la presentació del llibre “Els ranxos de la Gessa”, de la cuinera Gessamí Caramés. L’acte és organitzat pel Grup Cultural Mestresses de Casa, amb motiu del seu 50è aniversari i en el marc del cicle “Fes Cultura, Fes Salut” programat per l’Ajuntament de Constantí.

Gessamí Caramés és xef del seu propi restaurant, Meleta de Romer, situat al seu poble de naixement, l’Ametlla de Mar. També és la coneguda copresentadora del programa Cuines de TV3. Cuinera, pastissera, barista i comunicadora audiovisual de formació, també fa showcookings, tallers, xerrades i altres esdeveniments relacionats amb el món de la cuina.

“Els ranxos de la Gessa” és el seu segon llibre de receptes culinàries. Està completament enfocat a la cuina marinera, una de les marques pròpies de l’Ametlla de Mar.

Conté fins a 62 receptes de cuina, totes amb peix i marisc, que donen valor al peix de llotja. En aquest llibre, Gessamí Caramés ha volgut posar en valor el producte de proximitat a través de receptes de diferents tipus: tradicionals, reversionades, algunes d’adaptades a tècniques d’altres països, però totes amb el seu toc personal.

Sobre l'autor
C CIUTAT
Redacció
Veure biografia
El més llegit