La gent jove de Tarragona tindrà un estiu carregat de propostes lúdiques, culturals i festives

Les inscripcions a la programació Estiu Jove 2022 inicien el proper 2 de juny

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa la programació de la 36a edició de l’Estiu Jove 2022: Més de quaranta activitats formatives, lúdiques i culturals que conformen l’oferta i que es sumen als 33 actes i espectacles del festival Sota la Palmera que es va presentar fa uns dies. En total son 75 propostes.

El conseller de Joventut, Hermán Pinedo, qui ha fet la presentació, ha destacat un any més l’èxit i encert de les propostes especialment educatives i de lleure que “aporten una qualitat i una formació garantides” i que molt sovint “representen una primera formació en l’àmbit del futur professional o d’allò que els agrada fer als joves i les joves, d’una manera més lliure i informal que als seus centres educatius”.

Presentem un programa d’activitats amb una diversitat rica d’opcions i àmbits per escollir: Lleure, esports, aventura, circ, màgia, teatre, música, dansa, comunicació, llengües, arts plàstiques i visuals, informàtica, salut…Alguns exemples, son els habituals Enigmes nocturns (accions lúdiques i formatives per conèixer l’entorn), Ruta amb BTT per conèixer noves rutes i camins que tenim prop de la ciutat, els “summer weeks” (espais setmanals de formació i acció educativa), entre d’altres. Així mateix, també destaquem la xerrada amb Marcel i Júlia, l’excantant de Txarango i la seva parella, que venen a l’Espai Jove Kesse a explicar la seva manera de fer música amb l’objectiu d’apropar els seus referents musicals al públic jove. Això serà el 29 de juliol i desprès actuaran a l’espai jove la Palmera.

Les gairebé 1.500 places ofertades estan dirigides majoritàriament a joves de 12 a 35 anys, tot i que obertes al públic en general depenent del format i son gairebé totes gratuïtes. Es faran principalment a l’Espai Jove Kesse del 27 de juny al 17 de setembre.

Informació i inscripcions a partir del 2 de juny a l’Oficina Jove del Tarragonès, a l’Espai Jove Kesse i  a www.tarragonajove.org