Salou, la destinació turística que mai no deixa de sorprendre, va organitzar, a Madrid, un esdeveniment de promoció turística, amb més de 200 convidats. L’acte va estar presidit pel ministre de Turisme, Jordi Hereu, i va reunir a destacats representants del sector turístic.
Els restaurants participants, com Deliranto, Cook & Travel, Mrkt Gastrobar d’Edu Cuesta, Thai Salou Restaurant, Rock & Grill, Restaurante Castillo de Javier, Lunattic, Cafeteria Boulangerie Huma i La Goleta van captivar els més de 200 assistents, amb la seva excepcional oferta gastronòmica, mostrant una creativitat culinària que va deixar a tothom meravellat.
Aquesta experiència culinària única va presentar productes d’alta qualitat, com l’oli procedent d’oliveres mil·lenàries de Salou, així com altres delícies gastronòmiques elaborades amb ingredients de primera categoria. Els plats van ser batejats amb noms evocadors d’esdeveniments emblemàtics de Salou, formant part d’un calendari culinari inspirat en les celebracions culturals, festives, tradicionals i esportives que caracteritzen la capital de la Costa Daurada.
Els restaurants participants, com Deliranto, Cook & Travel, Mrkt Gastrobar d’Edu Cuesta, Thai Salou Restaurant, Rock & Grill, Restaurante Castillo de Javier, Lunattic, Cafeteria Boulangerie Huma i La Goleta van captivar els més de 200 assistents, amb la seva excepcional oferta gastronòmica, mostrant una creativitat culinària que va deixar a tothom meravellat.
El xef Pep Moreno, president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Salou, va fer de mestre de cerimònies, reforçant les paraules de l’alcalde Pere Granados sobre la singularitat de la gastronomia salouenca.
A més, els convidats van tenir l’oportunitat de degustar vins excepcionals i Denominacions d’Origen reconegudes com el Celler Editària, Cellers Blanch, Celler Carles Andreu, D’Orto Vins, Clos Galena, Castell d’Or, Torelló i Llopart. Tot això en un ambient que convida a explorar els plaers culinaris i les delícies que Salou té per oferir.
Els tastets que es van servir a l’acte promocional de Salou a Madrid van ser:
– ‘Oli de Salou’ de les seves oliveres mil·lenàries.
– El repte del triatló, amanida de llagostins, alvocat i caviar.
– La tendresa de Sant Jordi, gamba vermella de Tarragona sobre emulsió de romesco i textures d’enciam.
– La passió del Cós Blanc, brulée de foie amb confeti de fruites.
– El sentiment de calada de malles, thai tartar de llobarro en “malla” cruixent d’arròs.
– El terror de Salouween, cullareta de tonyina vermella Balfegó en la seva máxima expressió.
– L’entusiasme de “Les Nits Daurades”, pop confitat amb maionesa de kinchie i panko pirotècnic i vel d’or
– La perseverancia de la Festa del Calamar, el calamar de Salou.
– El valor de la tradició catalana, tempura de calçot amb romesco Thai.
– La diversió de les activitats nàutiques, vieira fumada al romaní, emulsió del seu coral amb aire cítric.
– L’adrenalina del Rally, mandonguilles de rap i llagostí, bolets i salsa d’algues.
– La grandesa de Jaume I, dau de bacallà en Crosta amb crema de sobrasada mallorquina i mel.
– La riquesa de la fauna mediterrània, rissoto de cua de bou amb escarxofes.
– La diversitat del Camí de Costa, còctel de botànics
– La màgia del Nadal, llums nadalenques de cítrics, xocolata i romaní.
Els passatgers atrapats des de primera hora de la tarda a causa d’una avaria d’electrificació a la línia R15 podrien…
Les imprudències a la carretera poden tenir conseqüències tràgiques. Aquest dissabte al migdia, un conductor ha posat en risc la…
Nou Barris ha parlat alt i clar. El passat 5 d’abril, les Associacions de Famílies d’Alumnes (AFA) del Districte van…
Ja s’ha confirmat la identitat de la dona assassinada en el feminicidi que ha commocionat Tarragona i el conjunt del…
Després d’una jornada marcada per la vaga convocada pels sindicats UGT i CCOO, PortAventura World ha emès un comunicat aquest…
Aquest dissabte 19 d’abril, els Comuns han mostrat el seu suport a la vaga de les treballadores i treballadors de…
Esta web utiliza cookies.