Oberta la convocatòria per a presentar candidatures a la Gala de l’Esport de Vila-seca

L’Ajuntament de Vila-seca ha confeccionat les bases que permeten regular el reconeixement a esportistes i entitats esportives del municipi

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Vila-seca obre la convocatòria per a poder presentar candidatures als premis que s’atorgaran a la Gala de l’Esport, que tindrà lloc el pròxim 29 de desembre.

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Vila-seca ha confeccionat les bases que permeten regular el reconeixement a esportistes i entitats esportives del municipi, així com els integrants dels equips tècnics, esportius i directives, durant les dues últimes temporades (2020-21 i 2021-22).

Les candidatures als premis es podran presentar fins al pròxim 18 de desembre de 2022, per qualsevol persona física, jurídica, pública o privada, o pels mateixos membres del Jurat. El formulari a presentar, adjuntat a l’Annex 1 de les bases reguladores, es pot lliurar presencialment a l’OAC o telemàticament a la seu electrònica de l’Ajuntament de Vila-seca.

Pel que fa a les categories dels premis, en són un total d’11: premi tècnic/a esportiu/va, premi directiva de club, premi esport inclusiu i igualitari, premi esport i valors, premi equips esport base, premi equips esport absolut, premi esportista individual masculí esport base, premi esportista individual femení esport base, premi esportista individual masculí esport absolut, premi esportista individual femení esport absolut i menció d’honor ciutat de Vila-seca.

Les candidatures presentades a cadascuna d’aquestes categories, seran valorades pel jurat, que estarà format per l’alcalde de Vila-seca, la regidora d’Esport o cap d’Àrea de l’Ajuntament, el cap de la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, el conseller/a delegat/da d’Esports del Consell Comarcal del Tarragonès, presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès, un/a periodista esportiu/va i un tècnic/a d’Esports de l’Ajuntament.

Cal recordar que la Gala de l’Esport s’emmarca en els objectius fixats pel Pla Estratègic de l’Esport Municipal de Vila-seca 2021-2025, que té com a finalitat impulsar l’esport al municipi com una eina que ha de contribuir a la millora i l’enfortiment dels valors que l’esport aporta a les persones de forma individual i col·lectiva.