La final territorial benjamina de natació tindrà lloc a Tarragona

Es preveu la participació de 250 nedadors i nedadores en cada jornada, un total de 750 esportistes a la piscina Sylvia Fontana

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La piscina Sylvia Fontana acull, a partir d’aquest divendres 9 de juny i fins al pròxim diumenge 11 de juny, la final territorial benjamina de natació. La competició, coorganitzada entre Tarragona Esports i la Federació Catalana de Natació, preveu la participació de 250 nedadors i nedadores en cada jornada, el que suposa un total de 750 esportistes.

La competició començarà aquest divendres a les 17 h i tornarà a iniciar-se l’endemà dissabte a les 10 h i a les 17 h. L’esdeveniment esportiu continuarà diumenge a les 10 h i a les 17 h. Pel que fa al lliurament de premis, el primer es farà aquest divendres a partir de les 19 h. Dissabte, els premis s’atorgaran a partir de les 11 h i a partir de les 19 h; i diumenge a partir de les 11.30 h i a les 18.40 h. Aquesta és la tercera vegada consecutiva que la piscina Sylvia Fontana acull la final territorial benjamina de natació.

 

Tarragona Throwdown, el festival de cross training més gran de Catalunya 

També a partir de demà divendres, el Palau d’Esports Catalunya acull el Tarragona Throwdown 2023, el festival de cross training més gran de Catalunya que convertirà la ciutat de Tarragona en l’epicentre d’aquesta disciplina esportiva fins aquest diumenge 11 de juny. El festival reunirà més de 430 atletes repartits en més de 140 equips de diferents categories. S’espera que aquest esdeveniment esportiu, que Tarragona acull per primer cop, atregui la visita de prop d’un miler d’aficionats i aficionades que gaudiran en directe de la competició. Entre els atletes convidats confirmats figuren els noms de Txete Garriga, Anaïs Lancry, Ferry Rodríguez, Celia Cabbiani, Félix Sobrón i Valentina Rangel.

La competició començarà aquest divendres a partir de les 20 h i continuarà l’endemà dissabte i diumenge de 9 h a 14 h i de 15 h a 17 h. El lliurament de premis tindrà lloc diumenge a patir de les 18 h.