Ferida en evitar que un lladre li robés en ple carrer a Creixell

Els lladres van apropar-se en cotxe i li van estirar la bossa, moment en què la dona va perdre el control i va acabar a terra

Una dona va resultar ferida a Creixell en evitar que un lladre li furtés la bossa. Tal com informa el ‘Diari de Tarragona’ els fets van tenir lloc el passat dimecres, quan la Policia Local de Creixell i els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís que s’havia produït un intent de robatori en un camí interior entre Torredembarra i Creixell, a tocar de la depuradora del municipi.

En arribar, la Policia Local va comprovar que la víctima havia patit ferides a causa de la caiguda del patinet. Segons va informar, els lladres van apropar-se en cotxe i li van estirar la bossa, moment en què va perdre el control i va acabar a terra. No obstant això, els lladres no es van poder endur les seves pertinences. En aquest moment, el cotxe va accelerar per evitar que fossin identificats.

Finalment, la dona va ser traslladada al CAP de Torredembarra, on una patrulla de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra van prendre nota dels fets, amb ferides lleus.