Feijóo designa a Maria Mercè Martorell candidata del PP a Tarragona

L'advocada va ser regidora de l'Ajuntament quan Tàrraco es va convertir en Patrimoni Mundial

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Maria Mercè Martorell serà la candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona per a les pròximes eleccions municipals. Així ho ha decidit el Comitè Electoral Nacional del PP després de mantenir una reunió per escollir els candidats de les quatre capitals de província a Catalunya. L’actual portaveu del grup municipal, José Luis Martín, ocuparà el número 2 de la llista.

 

Durant el govern municipal CiU-PP a principis dels 2000, Martorell va arribar a ser tinent d’alcalde de Patrimoni, una de les àrees estrella i clau durant la designació de la ciutat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Ara es reincorpora a la política i a files populars, després que es donés de baixa del partit el 2007 per diferències precisament amb el llavors líder municipal, Alejandro Fernández, i això acabés provocant la seva expulsió de l’equip de govern al costat d’altres regidors; passats 16 anys i sanades aquestes diferències, torna de la mà de Fernández per capitanejar la candidatura.

 

Martorell, juntament amb Daniel Sirera (Barcelona), Xavi Palau (Lleida) i Jaume Veray Cama (Girona) seran els candidats del Partit Popular a Catalunya per a les eleccions municipals del 28 de maig.