Dissabte, 20 d'abril de 2024
És notícia

Èxit de públic per degustar els ‘Ranxets, la cuina a Torredembarra’

Avatar photo

Es van servir 2.178 tapes, enfront de les 1.605 del 2022

Aquest diumenge, 26 de març, ha tingut lloc una nova edició de la Mostra “Ranxets, la cuina a Torredembarra” amb èxit de públic. En total, es van servir 2.178 tapes, enfront de les 1.605 del 2022. Es va comptar amb la participació de set restaurants del municipi, els cuiners Àlex Segú i Eloi Figuerola, i dues bodegues de la Torre que van oferir degustacions de vins i caves de qualitat. L’organització va anar a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats. En total, es van poder degustar nou tapes de diferents de Ranxets a un preu popular de 3 € tapa + beguda:

  • Arròs amb bacallà. Cal Silver.

  • Popets amb ceba. La Sirga i Siguiente Idea.

  • Mandonguilles amb tomàquet. La Sirga i Siguiente Idea.

  • Mandonguilles amb canana. La Xerieuta.

  • Sípia estofada amb allioli. La Xeriueta.

  • Fideuejat amb tinta de sípia i allioli. Las Palmeras.

  • Arròs de canana i galera. Òxid.

  • Bull a l’allipebre. Cuiners Àlex Segú i Eloi Figuerola.

  • Milfulles de pa de pessic farcida de formatge fresc, confitura de tomàquet i crema de codony amb cobertura de Rocher. Si and Si.

Les degustacions de vins i caves van anar a càrrec de les bodegues Bon Vi i Cal Serafí, amb tiquet a part.

També hi va haver un taller infantil de cuina, amb 36 participants, a càrrec de Petit Xef i un itinerant musical amb Apocadixie Jazz Band.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una organització criminal a Sabadell retenia dones migrades i les explotava sexualment

Notícia següent

La Canonja porta “Nuestra Zarzuela” al Teatre Municipal Orfeó Canongí

Notícies relacionades