Dimarts, 23 d'abril de 2024
És notícia

Èxit en la XIV Jornada de Pedagogia de l’Art i els Museus al MAM

Avatar photo

Més de 90 estudiants universitaris i professionals del món educatiu i museístic participen avui en la XIV Jornada de Pedagogia de l’Art i els Museus que organitza el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili. Sota el títol Jugues? Propostes a l’entorn de l’art, el joc i l’aprenentatge, l’edició d’enguany fa una reflexió sobre les possibilitats que ofereix el joc en l’art i l’educació. El diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, ha estat l’encarregat d’inaugurar-la aquest matí.

Durant aquesta jornada, diferents experts i professionals reflexionen i debaten sobre les possibilitats que ofereixen els jocs i videojocs en àmbits de l’educació i també com a eines en la comunicació i participació als museus, entre d’altres. La doctora en Història de l’Art de la Universitat de Granada, Ximena Hidalgo; el professor del Centro Universitario La Salle de la Universidad Autónoma de Madrid, Javier Abad; el Mediador de l’Equip de Difusión Cultural, Andrés Escribano; la consultora de MKT Cultural, Carme García, i l’especialista en jocs i creatiu de l’empresa Jocs al Segon, Oriol Ripoll, són els ponents que compartiran la seva experiència i coneixements entorn a aquesta temàtica.

L’objectiu de la jornada és posar en valor la utilitat pedagògica dels museus d’art. Per aquest motiu, els destinataris són principalment agents culturals de la demarcació, professionals de l’educació, estudiants i educadors de museus i d’espais d’art.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Reus celebra les II Jornades de Literatura Digital

Notícia següent

Amposta rehabilitarà la façana fluvial del castell

Notícies relacionades